To najlepšie

Najnovší článok

Nuragy, kaňony, jaskyne. Top 10 zaujímavých miest Sardínie

Tipy a inšpirácie | 29. 7. 2020
To mě zajímá

Nuragy, kaňony, jaskyne. Top 10 zaujímavých miest Sardínie

Sardínia ukrýva tajomné nuragy, obrie kaňony, úchvatné jaskyne, nedobytné hrady a množstvo ďalších zaujímavostí. Vybrali sme z nich desiatku najlepších.

Tipy a inšpirácie | 29. 7. 2020To mě zajímá

TOP 10 najkrajších miest sveta

Zostavili sme pre vás rebríček 10 najkrajších metropol planéty. Inšpirujte sa a objavte úžasné mestá, ktoré by mal aspoň raz v živote vidieť na vlastné oči každý cestovateľ.

Fotočlánky27. 4. 2020
To mě zajímá

10 zázrakov Dubaja. Vydajte sa na výlet do budúcnosti
 

Pozrite si desať architektonických divov, ktoré by ste počas dovolenky v Dubaji určite nemali vynechať.

Tipy a inšpirácie26. 4. 2022
To mě zajímá

10 najkrajších ostrovov Stredomoria. Ktorý v zozname vás prekvapí?

Hladinu Stredozemného mora zdobí niekoľko tisíc ostrovov a ostrovčekov. Niektoré z nich sú však svojou malebnosťou skutočne výnimočné. Vybrali sme pre vás desať najkrajších ostrovov Stredomoria.

Fotočlánky3. 7. 2020
To mě zajímá

12 gréckych pamiatok UNESCO pre vašu dovolenku

Krajina pod bájnym Olympom ponúka množstvo pamätihodností a mnohé z nich sa stali súčasťou dedičstva UNESCO. Pozrite sa, ktoré sú dobre dostupné z obľúbených prázdninových destinácií.

Tipy a inšpirácie28. 4. 2020
To mě zajímá

Vybrali sme 8 najkrajších pamiatok UNESCO v Európe
 

Zoznámte sa s naším výberom 8 najkrajších pamiatok UNESCO v Európe. Tieto miesta by určite nemali chýbať na vašom cestovateľskom „must have / must see“ zozname.

Fotočlánky11. 5. 2020
To mě zajímá

7 historických pamiatok UNESCO pre vašu dovolenku v Egypte

Predstavujeme 6 starovekých a 1 novšiu pamiatkovú lokalitu UNESCO v Egypte, ktoré by ste behom dovolenky mali navštíviť.

Tipy a inšpirácie1. 5. 2022
To mě zajímá

Fotky z Mallorky: To najkrajšie z ostrova slnka a umenia

Náš webový guru Filip je nadšencom do fotografovania a jeho objektívu neunikne nič zaujímavé. Prezrite si najkrajšie fotky z Malorky, ktoré si priviezol z dovolenky.

Fotočlánky27. 7. 2020
To mě zajímá

Aké sú najlepšie aplikácie na cestovanie?

Dnes už si na dovolenku nemusíte brať mapu, sprievodcu a slovník. Stačí si stiahnuť mobilné aplikácie. Predstavíme vám základné aplikácie na cestovanie, ktoré musíte mať.

Rady na cestu6. 5. 2020
To mě zajímá

Mrakodrapy Dubaja. Obloha je limit

Mrakodrapy ohurujú v USA, v Číne i v Rusku a až k oblohe sa závratnou rýchlosťou šplhajú Spojené arabské emiráty. Titul „mesta s budovami v oblakoch“ po New Yorku preberá metropola SAE Dubaj.

Tipy a inšpirácie31. 7. 2020
To mě zajímá

Aké sú najkrajšie grécke ostrovy?

Máte dlhú chvíľu a snívate o cestovaní? Inšpirujte sa naším výberom najkrajších gréckych ostrovov a vyberte si medzi nimi ten pravý pre vašu budúcu dovolenku.

Tipy a inšpirácie17. 5. 2020
To mě zajímá

Najkrajšie levády Madeiry

Putovanie v srdci čarokrásnej prírody Madeiry umožňujú levády, sieť vodných kanálov prepletajúcich sa celým ostrovom. Ich fascinujúce okolie plné vodopádov, priepastí či pestrej flóry si môžete pozrieť v našej galérii.

Fotočlánky7. 9. 2020
To mě zajímá

Babie leto v Taliansku: najkrajšie miesta

Najpríjemnejšie obdobie na poznávaciu dovolenku je tu! Užite si babie leto na najkrajších miestach v Taliansku bez davov turistov. Odporúčame vám letecké poznávací zájazdy.

Tipy a inšpirácie6. 9. 2022
To mě zajímá

8 najkrajších miest Lefkady na Instagram

Pláže, ktoré sa umiestňujú v rebríčkoch najkrajších pláží sveta, priezračné vodopády, pobrežná krajina so strmými vápencovými útesmi, pestrofarebné grécke domčeky - Lefkada je perfektná kulisa nielen pre fotky na sociálne siete.

Fotočlánky29. 8. 2022
To mě zajímá

Čo vidieť v Paname? Objavte najkrajšie miesta!

Opustené pláže, dažďové pralesy, kávové plantáže, indiáni, koloniálne pamiatky a Panamský prieplav. Objavte najkrajšie miesta Panamy, ktoré stoja za to vidieť.

Tipy a inšpirácie30. 12. 2021
To mě zajímá

9 najkrajších miest, ktoré zaradiť na travel list skôr, ako zmiznú

Prezrite si 9 najkrajších miest sveta, ktoré postupne miznú z povrchu zemského. Pripravili sme pre vás 5-minútovú foto prehliadku.

Fotočlánky9. 11. 2020
To mě zajímá

Kam na Silvestra? Do Dubaja!

Vychutnajte si zimné sviatky v teple a na pláži. Prečítajte si, aký bude váš Silvester v luxusnom Dubaji.

Tipy a inšpirácie24. 11. 2022
To mě zajímá

Ako vyzerajú najkrajšie ostrovy sveta?

Objavte s nami najkrajšie ostrovy planéty. Ukážeme vám nádherné ostrovy zo všetkých kontinentov, ktoré patria medzi najpopulárnejšie dovolenkové destinácie. 

Fotočlánky7. 4. 2020
To mě zajímá

Malta láka na najčistejšiu vodu a ďalšie zaujímavosti

Najkvalitnejšie kúpanie v Európe, jedna z najbohatších historických oblastí sveta, najlahodnejší chlieb, najväčšie delo a jedno z najlepších potápaní – Malta sa pýši mnohými svetovými „naj“. Prečítajte si o nich.

Tipy a inšpirácie1. 8. 2022
To mě zajímá

7 novodobých divov sveta. Tieto miesta musíte navštíviť!

Na vysnívanú cestu a za spoznávaním svetových unikátov sa môžete vydať práve v tejto chvíli. Stačí na chvíľu zabudnúť na realitu a začať s virtuálnou prehliadkou najveľkolepejších miest sveta. Sedem novodobých divov bolo zvolených na základe hlasovania ľudí z celého sveta v roku 2007. Vyberte si z nich váš nový cestovateľský sen!

Fotočlánky21. 5. 2020
To mě zajímá

Najkrajšie európske pláže bez davov turistov

Ani v centre mesta, ani pri hlavnej pláži, ani blízko aquaparku. Teraz je in dovolenka ďaleko od turistických lákadiel a davov. Inšpirujte sa našimi tipmi na ľudoprázdne ostrovy a pláže.

Tipy a inšpirácie25. 1. 2021
To mě zajímá

Vydajte sa s nami na najkrajšie pláže Bulharska

Bulharské pobrežie má 354 kilometrov. Dostatok na to, aby sa na ňom na horúcom letnom slnku vyhrievalo množstvo nádherných pláží. Do nasledujúcej fotogalérie sme pre vás vybrali najkrajšie z nich.

Fotočlánky2. 3. 2021
To mě zajímá

Objavte s nami najkrajšie pláže sveta

Inšpirujte sa naším rebríčkom 7 najkrajších pláží sveta a zistite, kde sú tie najkrajšie pláže v Karibiku, Indickom oceáne aj v Európe.

Tipy a inšpirácie2. 4. 2020
To mě zajímá

Morské záhrady, kamenný les, hadí ostrov. Atrakcie pobrežia Bulharska

Les, ktorý skamenel? Prímorská záhrada založená českým botanikom? Kláštor vytesaný do skaly? Inšpirujte sa, kam sa v Bulharsku pozrieť na dovolenke pri Čiernom mori.

Tipy a inšpirácie30. 6. 2020
To mě zajímá

Najvyššie útesy, najstarší kláštor a iné rekordy Kanárskych ostrovov

Viete, kde sú najvyššie útesy, najzáhadnejšia stavba, najväčšia jaskyňa alebo najkrajšia pláž na Kanárskych ostrovoch? Na ďalších riadkoch vám prezradíme aj iné rekordy tohto prázdninového raja v Atlantiku.

Novinky a zaujímavosti9. 6. 2020
To mě zajímá

Španielsko na tanieri: ochutnajte top španielske špeciality
 

Tapas, paella, gazpacho, churros, jamón, sangria... mrknite sa, čo zo španielskych špecialít stojí za to ochutnať a ako jesť na dovolenke ako pravý Španiel.

Novinky a zaujímavosti10. 9. 2021
To mě zajímá

Tu sa plnia sny. 7 favoritov z najlepších hotelov sveta

Vybrali sme pre vás sedmičku úžasných hotelov, ktoré sa pravidelne umiestňujú v rebríčkoch najlepších hotelov sveta a sú finančne dostupné aj pre obyčajných smrteľníkov.

Tipy a inšpirácie22. 10. 2020
To mě zajímá