mestá

Najnovší článok

Nuragy, kaňony, jaskyne. Top 10 zaujímavých miest Sardínie

Tipy a inšpirácie | 29. 7. 2020
To mě zajímá

Nuragy, kaňony, jaskyne. Top 10 zaujímavých miest Sardínie

Sardínia ukrýva tajomné nuragy, obrie kaňony, úchvatné jaskyne, nedobytné hrady a množstvo ďalších zaujímavostí. Vybrali sme z nich desiatku najlepších.

Tipy a inšpirácie | 29. 7. 2020To mě zajímá

5 najkrajších miest Gran Canaria

Čakáte od dovolenky niečo viac než len opaľovanie na pláži? Hory, piesočné duny, sopečná krajina, prímorské Benátky a pláže ako z Karibiku - to všetko vás čaká na Gran Canarii.

Fotočlánky20. 11. 2020
To mě zajímá

Babie leto v Taliansku: najkrajšie miesta

Najpríjemnejšie obdobie na poznávaciu dovolenku je tu! Užite si babie leto na najkrajších miestach v Taliansku bez davov turistov. Odporúčame vám letecké poznávací zájazdy.

Tipy a inšpirácie6. 9. 2022
To mě zajímá

Vybrali sme 8 najkrajších pamiatok UNESCO v Európe
 

Zoznámte sa s naším výberom 8 najkrajších pamiatok UNESCO v Európe. Tieto miesta by určite nemali chýbať na vašom cestovateľskom „must have / must see“ zozname.

Fotočlánky11. 5. 2020
To mě zajímá

Čo vidieť v Paname? Objavte najkrajšie miesta!

Opustené pláže, dažďové pralesy, kávové plantáže, indiáni, koloniálne pamiatky a Panamský prieplav. Objavte najkrajšie miesta Panamy, ktoré stoja za to vidieť.

Tipy a inšpirácie30. 12. 2021
To mě zajímá

Fotky z Mallorky: To najkrajšie z ostrova slnka a umenia

Náš webový guru Filip je nadšencom do fotografovania a jeho objektívu neunikne nič zaujímavé. Prezrite si najkrajšie fotky z Malorky, ktoré si priviezol z dovolenky.

Fotočlánky27. 7. 2020
To mě zajímá

Kam mimo turistickej pasce talianskych miest

Stop radom do múzeí a obsadeným parkoviskám! Prinášame tipy na zaujímavé miesta mimo vychýrených turistických pascí talianskych miest.

Tipy a inšpirácie15. 6. 2022
To mě zajímá

Mrakodrapy Dubaja. Obloha je limit

Mrakodrapy ohurujú v USA, v Číne i v Rusku a až k oblohe sa závratnou rýchlosťou šplhajú Spojené arabské emiráty. Titul „mesta s budovami v oblakoch“ po New Yorku preberá metropola SAE Dubaj.

Tipy a inšpirácie31. 7. 2020
To mě zajímá

Kam na Silvestra? Do Dubaja!

Vychutnajte si zimné sviatky v teple a na pláži. Prečítajte si, aký bude váš Silvester v luxusnom Dubaji.

Tipy a inšpirácie24. 11. 2022
To mě zajímá

9 najkrajších miest, ktoré zaradiť na travel list skôr, ako zmiznú

Prezrite si 9 najkrajších miest sveta, ktoré postupne miznú z povrchu zemského. Pripravili sme pre vás 5-minútovú foto prehliadku.

Fotočlánky9. 11. 2020
To mě zajímá

Mallorca očami delegátky: kam na výlet a kde sa najesť?

Delegátka Šárka nám prezradila fajn tipy, kam ísť na Malorke na výlet, či už preferujete spoznávanie po vlastnej osi alebo s cestovnou kanceláriou. Dozviete sa tiež, kam zájsť na skvelú mallorskú večeru.

Tipy a inšpirácie14. 8. 2020
To mě zajímá

7 novodobých divov sveta. Tieto miesta musíte navštíviť!

Na vysnívanú cestu a za spoznávaním svetových unikátov sa môžete vydať práve v tejto chvíli. Stačí na chvíľu zabudnúť na realitu a začať s virtuálnou prehliadkou najveľkolepejších miest sveta. Sedem novodobých divov bolo zvolených na základe hlasovania ľudí z celého sveta v roku 2007. Vyberte si z nich váš nový cestovateľský sen!

Fotočlánky21. 5. 2020
To mě zajímá

Metro v Dubaji. Technický i architektonický div

V Dubaji má všetko punc mimoriadnosti a jedinečnosti. Platí to aj pre niečo tak všedné ako metro. Ako ho v metropole Arabských emirátov povýšili na technický aj architektonický zázrak?

Tipy a inšpirácie21. 5. 2021
To mě zajímá

Sedmička najkrajších miest v Chorvátsku

Vydajte sa s nami po stopách toho najlepšieho, čo Chorvátsko ponúka. Predstavíme vám najkrajšiu chorvátsku pláž, prírodu, mestá, ostrvy i letoviská.

Fotočlánky10. 7. 2020
To mě zajímá

Morské záhrady, kamenný les, hadí ostrov. Atrakcie pobrežia Bulharska

Les, ktorý skamenel? Prímorská záhrada založená českým botanikom? Kláštor vytesaný do skaly? Inšpirujte sa, kam sa v Bulharsku pozrieť na dovolenke pri Čiernom mori.

Tipy a inšpirácie30. 6. 2020
To mě zajímá

Z lietadla to neuvidíte. Pozrite si Grécko z vtáčej perspektívy

Vystúpte s nami do oblakov a prezrite si zaujímavé miesta Grécka z výšky. Vyberali sme predovšetkým v destináciách, kam radi chodíte na dovolenku. Grécko z vtáčej perspektívy vás uchváti!

Fotočlánky22. 6. 2020
To mě zajímá

16 zaujímavostí, ktoré ste nevedeli o Zanzibare

Stačí sa na Zanzibar pozrieť o trochu bližšie a objavíte kopec prekvapivých faktov, zaujímavostí a nečakaných súvislostí. Preskúmajte ho s nami podrobnejšie.

Novinky a zaujímavosti13. 11. 2020
To mě zajímá

Najvyššie útesy, najstarší kláštor a iné rekordy Kanárskych ostrovov

Viete, kde sú najvyššie útesy, najzáhadnejšia stavba, najväčšia jaskyňa alebo najkrajšia pláž na Kanárskych ostrovoch? Na ďalších riadkoch vám prezradíme aj iné rekordy tohto prázdninového raja v Atlantiku.

Novinky a zaujímavosti9. 6. 2020
To mě zajímá