1. FISCHER Blog
  2. Tipy na dovolenku
  3. 5 fantastických tipov, kam ísť na svadobnú cestu

Kam ísť na medové týždne? 5 tipov pre dokonalé medové týždne

Čo sa dozviete?

    Chcete, aby boli vaše medové týždne nezabudnuteľné? Vyberte si z našich tipov, kam sa vybrať na romantické medové týždne. Poradíme vám fascinujúce destinácie, ktoré ohromia všetky zamilované páry, a inšpirujeme vás, čo sa v nich oplatí vidieť a zažiť. Zažite dokonalé medové týždne, na ktoré vy a vaša milovaná osoba nikdy nezabudnete.
    Maurícius: luxusné medové týždne v ostrovnom raji

    Maurícius: luxusné medové týždne v ostrovnom raji

    Maurícius je naším prvým výberom pre dokonalé medové týždne. Nie nadarmo ho prezývajú modrý klenot Indického oceánu. Zaľúbenci tu nájdu najluxusnejšie hotelové rezorty priamo na nádherných plážach pokrytých jemným pieskom, slnečné počasie počas celého roka a more romantických zážitkov, ktoré sa im navždy vryjú do pamäti.

    Najlepšie aktivity na Mauríciu pre zamilovaných

    Najlepšie aktivity na Mauríciu pre zamilovaných

    Medové týždne na Mauríciu sa nesú v znamení luxusu – kúpať sa na rozprávkových plážach, nechať sa rozmaznávať v prvotriednych kúpeľoch, hrať golf na špičkových golfových ihriskách, popíjať kvalitný miestny rum, objavovať pamiatky miest Port Louis alebo Moka, nakupovať na voňavých trhoch s tropickým ovocím a exotickým korením a objavovať sopečnú krajinu, vodopády a ďalšie prírodné zázraky Maurícia.
     

    Dominikánska republika: medové týždne na najkrajších plážach Karibiku

    Dominikánska republika: medové týždne na najkrajších plážach Karibiku

    Pre milovníkov plážovej dovolenky nemôžeme dať lepší tip, kam sa vybrať na svadobnú cestu, ako Dominikánska republika. Tento karibský raj je plný oslnivých pláží posiatych vysokými palmami na brehu azúrového mora, ktoré sa pravidelne umiestňujú na popredných miestach v anketách o najkrajšie pláže v Karibiku a na svete.

    Čo vidieť a zažiť na svadobnej ceste v Dominikánskej republike?

    Čo vidieť a zažiť na svadobnej ceste v Dominikánskej republike?

    K okrem kúpania na najčarovnejších plážach, ako sú Bayahibe, Bavaro alebo Cayo Levantado, si na svadobnej ceste v Dominikánskej republike nesmiete nechať ujsť spoznávanie bohatstva podmorského sveta pri potápaní, ochutnávanie vynikajúcej dominikánskej kuchyne a karibského rumu, potulky uličkami koloniálnych Santo Domingo, treking do hornatého vnútrozemia a objavovanie nedotknutej prírody plnej exotickej flóry a fauny.

    Santorini: romantické medové týždne na pohľadnici

    Santorini: romantické medové týždne ako z pohľadnice

    Nechcete ísť na svadobnú cestu na druhý koniec sveta? Nevadí. Aj Európa ponúka romantické destinácie, ktoré vás doslova očaria na prvý pohľad. Odporúčame vám grécke Santorini. Toto malebné súostrovie vzniklo mohutnou sopečnou erupciou, ktorá zničila starý ostrov. Zostal po ňom prstenec ostrovčekov lemujúcich pôvodnú sopku. Vďaka tomu sa Santorini môže pochváliť pôsobivými skalnatými útesmi a nádhernými plážami hrajúcimi všetkými farbami – môžete sa opaľovať v čiernom, bielom alebo červenom piesku.

    Najlepšie aktivity na Santorini pre novomanželov

    Najlepšie aktivity na Santorini pre novomanželov

    Santorini má zamilovaným párom čo ponúknuť – relaxujte na pestrofarebných plážach Santorini, podniknite romantický výlet na lávové ostrovy uprostred sopečného krátera, kúpte sa v horúcich prameňoch, ochutnajte vynikajúce rybie špeciality, ochutnajte lahodné santorínske víno a sledujte západ slnka nad malebným mestečkom Oia s tradičnými bielymi domčekmi kontrastujúcimi s modrým morom.

    Omán: medové týždne ako z Tisíc a jednej noci

    Omán: Medové týždne ako z Tisíc a jednej noci

    Chcete stráviť medové týždne na mieste priamo z Tisíc a jednej noci? Vyberte sa na svadobnú cestu do Ománu. Táto arabská perla vás ohromí svojou rozmanitosťou, pozoruhodnou kultúrou a veľkolepou krásou. Či už vás láka prírodné bohatstvo vysokých hôr a nekonečných púští s malebnými oázami, alebo dávate prednosť relaxačnej dovolenke na pláži či spoznávaniu nových miest a exotických kultúr, na medových týždňoch v Ománe si určite nájdete niečo, čo si zamilujete.

    Najlepšie aktivity na svadobnej ceste v Ománe

    Najlepšie aktivity na svadobnej ceste v Ománe

    Zažite rozprávkové medové týždne presiaknuté vôňou kadidla a exotického korenia – zažite, aké je to byť beduínom, jazdiť na ťavách, zjazdiť piesočné duny v na arabských trhoch, vidieť na vlastné oči pôsobivé mešitu sultána Kábusa a rozprávkový palác Al Alam v Muscate alebo sa opaľujte na bielych plážach na pobreží Indického oceánu.

    Kuba

    Kuba: medové týždne v Karibiku

    Kuba - ostrov ležiaci v srdci Karibiku, miesto plné žiarivých farieb, tanečných rytmov a nekonečného letného pocitu. Ale Kuba nie je len destináciou pre slnečných dovolenkárov a kultúrnych cestovateľov; je to aj miesto, kde môžu zamilované páry nájsť jedinečnú atmosféru pre svoje nezabudnuteľné romantické chvíle. Čarovné večerné prechádzky pod hviezdami na pláži, objavovanie zákutí Havany a mnoho ďalšieho. 

    Čo vidieť a zažiť na Kube?

    Čo zažiť a vidieť na Kube?

    Kuba je známa svojimi nádhernými plážami, ktoré ponúkajú bielu piesočnatú pláž a príjemné teplé more. Trinidad – toto starobylé mesto je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO, čiže si ho určite nenechajte ujsť. Ak ste dobrodružnejší typ, môžete sa vydať na niektorú z túr v Národnom parku Topes de Collantes. Nezabudnite na autentickú kubánsku kuchyňu, s výbornými rybami, morskými plodmi, čerstvými tropickými ovociami a samozrejme, výbornými mojitami.

    Povedzte svoje ÁNO v exotickom raji!

    Láka vás spojiť svadbu s medovými týždňami? Vyberte si z našich svadobných balíkov šitých na mieru zamilovaným párom. Zabezpečíme vám svadobný obrad a medové týždne na jednom z najromantickejších miest na svete, a to navyše úplne bez problémov.

    klara.vacek
    7. 8. 2023

    Páči sa vám náš článok?
    Zdieľajte ho na sociálnych sieťach a buďte aj inšpiráciou pre ostatných!