Španielsko


Najnovší článok

Kam na dovolenku s deťmi podľa veku? Od batoľaťa po tínedžera

Tipy a inšpirácie | 10. 5. 2023
To mě zajímá

Kam na dovolenku s deťmi podľa veku? Od batoľaťa po tínedžera

Jednoročné dieťa, batoľa, predškolák, tínedžer. V každom veku sú potreby a želania našich detí úplne odlišné. Poradíme vám, kam sa najlepšie vybrať na dovolenku k moru podľa veku dieťaťa.

Tipy a inšpirácie | 10. 5. 2023To mě zajímá

Kam v lete 2023 s deťmi? Zažite podmorské dobrodružstvo!

Každý rok pre deti pod značkou FISCHER pripravujeme prázdniny na novú tému. A leto 2023 bude v znamení objavovania krás vodných hlbín. Doprajte vašim ratolestiam podmorské dobrodružstvo!

Novinky a zaujímavosti24. 12. 2022
To mě zajímá

To najzaujímavejšie z Menorky alebo čo navštíviť a zažiť

Romantické zálivy s priezračnou vodou, nádherné pláže so svetlým pieskom, tajuplné pamiatky rozosiate po celom ostrove, krásna stredomorská príroda a chutné španielske špeciality sú ingrediencie - poďte sa s nami pozrieť na najväčšiu z menorských zaujímavostí.

Tipy a inšpirácie19. 3. 2022
To mě zajímá

Španielsko na tanieri: ochutnajte top španielske špeciality
 

Tapas, paella, gazpacho, churros, jamón, sangria... mrknite sa, čo zo španielskych špecialít stojí za to ochutnať a ako jesť na dovolenke ako pravý Španiel.

Novinky a zaujímavosti10. 9. 2021
To mě zajímá

Najkrajšie európske pláže bez davov turistov

Ani v centre mesta, ani pri hlavnej pláži, ani blízko aquaparku. Teraz je in dovolenka ďaleko od turistických lákadiel a davov. Inšpirujte sa našimi tipmi na ľudoprázdne ostrovy a pláže.

Tipy a inšpirácie25. 1. 2021
To mě zajímá

10 najkrajších ostrovov Stredomoria. Ktorý v zozname vás prekvapí?

Hladinu Stredozemného mora zdobí niekoľko tisíc ostrovov a ostrovčekov. Niektoré z nich sú však svojou malebnosťou skutočne výnimočné. Vybrali sme pre vás desať najkrajších ostrovov Stredomoria.

Fotočlánky3. 7. 2020
To mě zajímá

Vybrali sme 8 najkrajších pamiatok UNESCO v Európe
 

Zoznámte sa s naším výberom 8 najkrajších pamiatok UNESCO v Európe. Tieto miesta by určite nemali chýbať na vašom cestovateľskom „must have / must see“ zozname.

Fotočlánky11. 5. 2020
To mě zajímá

TOP 10 najkrajších miest sveta

Zostavili sme pre vás rebríček 10 najkrajších metropol planéty. Inšpirujte sa a objavte úžasné mestá, ktoré by mal aspoň raz v živote vidieť na vlastné oči každý cestovateľ.

Fotočlánky27. 4. 2020
To mě zajímá